Meny

FÖRENINGSANNONSER

Vi på Din Lokaltidning vill stötta föreningslivet och erbjudar alla föreningar 35% rabatt när de annonserar hos oss. Vill ni nå ut med kortfattad information till era medlemmar kan ni använda er av föreningsnytt som är en radbaserad annonsform.

FÖRENINGSNYTT

Föreningsnytt är perfekt när ni vill nå ut med information till era medlemmar.
Allt från årsmöten till medlemsresor.  

TILL FORMULÄR »

ÖVRIG ANNONSERING

Vi på Din Lokaltidning vill stötta föreningslivet och erbjuder därför alla föreningar 35% rabatt på modulannonsering. Klicka vidare till bokningsinformationen. Där hittar du utgivningsschema och modulkarta med information om storlekar och priser.

BOKNINGSINFORMATION

HJÄLP MED UTFORMNINGEN

Alla kan inte vara proffs på allt. Vi hjälper er kostnadsfritt med utformningen av annonsen. Skicka bara in den text du vill ha med och eventuella önskemål så tar vi fram ett förslag.

TEKNISK INFORMATION / ANNONSMATERIAL

Här hittar du all information du behöver om du väljer att skicka färdigt material till oss.

LÄS MER »
Utdelning: Tisdagar, varje vecka med PostNord
Upplaga: Drygt 26 000 exemplar ordinarie vecka och 35 000 exemplar vid stornummer.
Utdelningsområde: Alla hushåll och företag i Sandviken, Storvik, Järbo, Kungsgården, Årsunda, Åshammar, Hammarby, Österfärnebo, Jäderfors, Hofors samt Torsåker. Företagsutdelning även i Ockelbo varje vecka.
Ställdistribution: Forsbacka och Ockelbo. Vid våra stornummer tillkommer totaldistribution till samtliga hushåll och företag i Valbo, Forsbacka samt Ockelbo kommun.

KONTAKTA OSS

Odengatan 24 i Sandviken
Vi har öppet Må - To 09.00-17.00, fredag 09.00-14.00
026-24 84 84 | annons@dinlt.se