Meny

"När våra kunder når framgång har vi lyckats"

Din Lokaltidning

DIN LOKALTIDNING I SANDVIKEN & HOFORS

Att marknadsföra sig och att annonsera är att investera i sin verksamhet. Därför försöker vi hjälpa till med så mycket som möjligt runt annonseringen för att maximera varje investerad krona. När våra kunder når framgång känner även vi att vi har lyckats.

Välkommen till Din Lokaltidning!

Livet levs lokalt för de flesta av oss och därför har vi valt ett sådant fokus i DinLokaltidning.

Vår unika kombination av redaktionella artiklar och lokala annonser gör att DinLokaltidning erbjuder ett stort läsvärde för alla som bor och verkar inom regionen. Genom att läsa tidningen kan både privatpersoner och företag hålla sig uppdaterade med såväl nyttig som ren nöjesinformation.

Annonsbladet, som tidningen hette tidigare, utkom med första numret i maj 1980 och har sedan dess haft som mål att varje vecka informera om vad som händer i vår närregion och berör på det lokala planet. Världshändelser överlåter vi åt andra.

Grunden till företagets utveckling bygger på den framgång våra annonsörer får när de annonserar i hos oss. Som företagare bör man vara medveten om att närmare 85% läser DinLokaltidning innan de köper något.

Din Lokaltidning är politiskt, religiöst och ekonomiskt obunden.

Tel: 026-24 84 84
E-post: annons@dinlt.se
Besöksadress: Odengatan 24, 811 34 Sandviken
Postadress: Box 176, 811 23 Sandviken
Upplaga: ca 26.000 exemplar.
Ansvarig utgivare: Ann-Louise Kleen
Sättning och original: Från egen ateljé.
Tryck: Bold Print

MEDARBETARE

LEDIGA JOBB

SPONSRING

Fakturafrågor

Betalningsvillkor: 15 dagar. Faktura skickas som pdf-fil på angiven mailadress. Önskas pappersfaktura tillkommer 30:- i faktureringsvagift.
Reklamationer: Anmärkningar mot införda annonser skall göras inom 3 dagar, mot fakturor inom 8 dagar. Tidningens ansvar för fel är begränsad till högst annonskostnaden. Tidningen ansvarar ej för felaktigt eller uteblivet införande eller fördröjda annonssvar.

Utebliven tidning

PostNord sköter utdelningen av våra tidningar till samtliga hushåll, kontor och postboxar i Sandvikens & Hofors kommun.
Vid utebliven tidning: Ring Posten på din ort. Sandviken, Järbo, Årsunda, Storvik/Ovansjö, Österfärnebo/Gysinge: 010-436 61 51. Hofors/Torsåker: 010-436 61 55
Utdelning: Tisdagar, varje vecka med PostNord
Upplaga: Drygt 26 000 exemplar ordinarie vecka och 35 000 exemplar vid stornummer.
Utdelningsområde: Alla hushåll och företag i Sandviken, Storvik, Järbo, Kungsgården, Årsunda, Åshammar, Hammarby, Österfärnebo, Jäderfors, Hofors samt Torsåker. Företagsutdelning även i Ockelbo varje vecka.
Ställdistribution: Forsbacka och Ockelbo. Vid våra stornummer tillkommer totaldistribution till samtliga hushåll och företag i Valbo, Forsbacka samt Ockelbo kommun.

KONTAKTA OSS

Odengatan 24, 811 34 i Sandviken
Vi har öppet Må - To 09.00-17.00, fredag 09.00-14.00
026-24 84 84 | annons@dinlt.se